Hirdetés

Gengszterzsaruk 2 - szinte mindenki ott lesz a második részben

|

A nemrég mozikban bemutatott Gerard Butler akciófilmnek már tervezik is a folytatását, amin a már összeszokott csapat fog újra együtt dolgozni.

Hirdetés

Az író-rendező Christian Gudegast legújabb filmje, a Gengszterzsaruk nem aratott hatalmas sikert a kritikusok körében, mi sem találtuk a kritikánkban egy igazán magával ragadó rablós történetnek, de ezzel együtt a kasszáknál sem robbant akkorát, ami indokolná, hogy máris a második részen agyaljanak a készítők.

Hirdetés

A 30 millió dolláros költséggel (amibe a marketingköltséget még nem számoljuk) szemben már behozott a konyhára 57 millió dollárt, ami így összevetve nem tűnik hatalmas nyereségnek, de jó néhány országban nem mutatták be a filmet, emellett pedig a forgalmazási jogok előértékesítéséből már a költségek 60%-át állni tudták, ami az adókedvezményeknek hála 70%-ra is felugorhatott.

Így már nem csoda, hogy a stúdió zöld utat adott a folytatásnak, amiben Gerard Butler és 50 Cent minden bizonnyal visszatér, viszont O'Shea Jackson Jr. esetében még folynak a tárgyalások. Az író-rendező Christian Gudegast és a producerek sem hagyták el a Gengszterzsaruk hajóját, aminek második része Európában fog játszódni, ahol a világ valaha látott legnagyobb gyémántrablása körül pörögnek az események.

Nektek hogy tetszett a Gengszterzsaruk? Várjátok a folytatást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.