Hirdetés

George R.R. Martin ezt szeretné a Trónok harca spin-off címének

|

A készülő előzménysorozatokról beszélt a Trónok harca szerzője. Elárulta, hogy ő milyen címet adna a frissen zöldutat kapó projektnek, sőt arról is beszélt, hogy az egyik tervezett szériát már jegelték is.

Hirdetés

Múlt héten az HBO bejelentette, hogy a George R.R. Martin produceri felügyelete alatt és Jane Goldman (Kick-Ass, Kingsman) tollából érkező Trónok harca spin-off zöld utat kapott. A hírnek természetesen nagyon örültek a rajongók, de merültek fel kérdések a spin-offal kapcsolatban. Most George R.R. Martin igyekezett tisztázni az előzménnyel kapcsolatban felmerülteket.

Hirdetés

Az első és legfontosabb pont: ez egy előzmény lesz és nem folytatás. Ráadásul időben jóval a Trónok harca előtt játszódik. R.R. Martin az általa preferált címet is elárulta.

"Igen, ez egy előzmény és nem folytatás. A Trónok harca egyik karaktere vagy színésze sem fog felbukkani benne. Ahogyan azt korábban is leszögeztem, minden egyes spin-off sorozat, amin eddig dolgoztunk valamiféle előzmény volt. Ebben az esetben pedig különösen nagyléptékű visszaugrásra gondolunk, amikor azt mondjuk, hogy előzmény. Nem kilencven évvel fog a Trónok harca előtt játszódni (mint a Dunk és Egg), nem is néhány száz évvel, hanem egész pontosan tízezer évvel korábban (legalábbis, ha azt feltételezzük, hogy az Első Emberek legendái hitelesek, noha akadnak olyan mesterek a Fellegvárban, akik esküsznek, hogy csak fele ennyi idő telt el). Természetesen még a folyamat legelején járunk. Nincs rendezőnk, stábunk, helyszínünk, de még címünk se. (Én A Hosszú Éjszakára szavazok, mert az mindent elmond, de meglepődnék, ha végül tényleg ez lenne. Valószínű, hogy az HBO szeretné majd valahogyan beletenni azt, hogy "Trónok harca". Előbb utóbb kiderül)."

A szerző és a sorozatok producere ezután a további spin-offokról is értekezett. Elárulta, hogy az egyiket máris félretették, de a többinek még bőven van esélye a megvalósulásra.

"Ami a többi sorozatot illeti... Ha nyomonkövettetek minket, akkor tisztában vagytok vele, hogy eredetileg néggyel indultunk, majd öt lett belőle. Úgy tudom, hogy az egyiket egyelőre jegelték és eddig természetesen csak Jane sorozatának pilotja került berendelésre. Viszont ez nem jelenti azt, hogy a többi halott lenne. Három különböző Trónok harca előzmény, amelyek különböző időszakokban, karakterekkel és történetekkel rendelkeznek továbbra is fejlesztés alatt áll. Azok alapján, amiket hallottam legalább még egy sorozat pilotját leforgathatjuk, de akár többre is lesz lehetőség az elkövetkező években. Végülis van egy teljes világunk és több évezrednyi történelmünk, amivel játszadozhatunk. Persze ez a televízió világa, szóval semmi sem biztos."

Max Borenstein, Brian Helgeland, Cary Wray és Bryan Cogman jelenleg azok az írók, akik új Trónok harca sorozatokon dolgoznak. A csatornának egylőre nincs oka arra, hogy sietve válasszon a készülő projektek közül, hiszen az első spin-off is csupán a Trónok harca lezárását követő évben fog megérkezni, tehát valamikor 2020-ban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.