Hirdetés

Az HBO zöld utat adott a Trónok harca előzménysorozatnak

|

Immáron biztossá vált, hogy érkezik legalább egy előzménysorozat Westeros világáról, amelyről már azt is tudjuk, hogy mikor fog játszódni.

Hirdetés

Fájó pont volt, amikor tavaly hivatalossá vált, hogy a Trónok harca utolsó szezonja csak valamikor 2019-ben kerül a képernyőkre. Viszont az HBO már ekkor megnyugtatta a rajongókat, hogy a széria befejezése után sem távozunk Westeros világáról, ugyanis rengeteg spin-off sorozatot terveznek bemutatni. A csatorna pedig most elérkezettnek látta az időt, hogy az egyik projektnek hivatalosan is zöld utat adjon.

Hirdetés

A jelenleg még cím nélküli sorozatot Jane Goldman (Kingsman, Ha/Ver) és természetesen George R.R. Martin fogják papírra vetni. Mint az kiderült, az HBO már egy ideje fejlesztgeti a sorozatot, amelyről most elárulták: több ezer évvel fog a Trónok harca cselekménye előtt játszódni, a Hősök aranykorának végén, egészen a Mások és az Erdő Gyermekei korában. A sorozathoz egy rövid szinopszis is érkezett:

A széria több ezer évvel a Trónok harca eseményei előttre, a Hősök aranykorának végére kalauzol majd el minket. Egy biztos: legyen szó Westeros rémisztő titkairól, a Mások valódi eredetéről, a Kelet misztériumairól, a Starkok legendájáról. Egyik sem az a sztori, amiről azt hisszük, hogy ismerjük...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.