Hirdetés

George R.R. Martin egy ötéves szerződést kötött az HBO-val

|

Nem ér véget a közös munka.

Hirdetés

Továbbra is együtt képzeli el a jövőt az HBO és George R.R. Martin, a Trónok harca írója, hiszen a napokban egy új, öt évre szóló szerződést kötöttek, amelynek keretén belül Martin további projekteket fejleszt majd a csatornára és az HBO Max-ra egyaránt. 

Hirdetés

Az író jelenleg öt másik projektet fejleszt, ami A tűz és jég dala világában játszódik majd, amelyekből két széria korábban már meg is kapta a berendelést. Az egyik a House of the Dragon (a Trónok harca előzménysorozata) lesz, míg a másik a Dunk és Egg, amely A Hét Királyság lovagja című novelláskötetet veszi majd alapul. Ezen kívül a másik három projektet is bejelentették már korábban, bár ezekből még közel sem biztos, hogy lesz is sorozat:

  • Flea Bottom - Ez a sorozat Királyvár hírhedt szegénynegyedéből, Bolhavégből mesél majd el történeteket
  • 10,000 Ships - Ez nagyjából 1000 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik majd, főszereplője pedig a harcos Nymeria királynő lesz, aki a Martell-ház egyik felmenője.
  • 9 Voyages - Ebben Lord Corlys Velaryon, a "tengeri kígyó" életét követhetnénk nyomon, aki a House of the Dragonben is megjelenik majd.

Martin ezeken kívül több másik szériát is fejleszt a csatornánál. Az egyik Nnedi Okorafor 2011-es posztapokaliptikus regénye alapján, amely a Who Fears Death cím alatt fog megvalósulni, míg a másik a Roadmark címet kapta, ami Roger Zelazny 1979-ben készült fantasyregényét dolgozza fel. Most már csak az a kérdés, hogy mikor lesz ideje befejezni a Trónok harca könyveket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.