Hirdetés

Ghostface Killah visszatér!

|

Ezúttal nem Dennis Coles-ról, sem A sakk-box rejtélye című filmről van szó, nem, ez az igazi, a majdnem egyetlen, Ghostface Killer!

Hirdetés

Túl sok információt nem árul el, főleg olyat nem, amit mi már le ne írtunk volna, mégis eddig nem volt még teljesen hivatalosan bejelentett, Ghostface Killer-rel kapcsolatos fotónk. Igazából, nem túl sokat segít az információszerzésben, ugyanis a főszereplő az égvilágon semmit sem változott. Szóval nem lett zöld (vagy a mostani divatok szerint kék), és még mindig a jó öreg vandálos fekete csuklyás pulcsiban teszi a dolgát. Nos, ezt is hallhattuk már, de a film rendesen át lesz szabva, sajnos inkább a negatív irányba. Igazából az eredeti gárdából a legfontosabb emberek már nem tarthatják kézben a dolgot. Na mindegy, reménykedjünk, különben eljön értünk: THE GHOSTFACE KILLER.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.