Hirdetés

Giancarlo Esposito izgalmas részleteket osztott meg a The Mandalorianben játszott karakteréről

|

Esposito szerint nem is sejtjük, micsoda sötét titkok lapulnak Moff Gideon figurájában.

Hirdetés

Giancarlo Esposito sokak bánatára sajnos csak nagyon rövid ideig volt látható a The Mandalorian első évadában, azonban az általa alakított egykori Birodalmi osztagokat irányító Moff Gideonról igen hamar kiderült, hogy a megannyi hűséges katonájs mellett egy igazán értékes fegyver is a birtokában van. 

Hirdetés

Az évad utolsó képsoraiból ugyanis kiderült, hogy Gideon a Star Wars: A klónok háborújában bemutatkozott legendás Mandalore-i ereklye, a Sötétkard segítségével menekült meg az elsőre végzetesnek tűnő helyzetéből. A legendás fénykard újbóli felbukkanása mondanom sem kell, rendesen beindította a nagyüzemi teóriagyártást, hogy mégis miképp kerülhetett egy ilyen hatalmas fegyver Gideon kezei közé. Bár a konkrét válaszokra egészen a The Mandalorian második évadáig várnunk kell, a színész nemrég az Entertainment Tonight-tal ült le beszélgetni, ahol már adott némi támpontot arról, miféle sötét titkok lengik körbe Gideon karakterét. 

Ahhoz, hogy nálam lehessen a kard, ez egyben azt kell jelentse, hogy tisztában vagyok vele, mire képes, így el tudom végezni vele a piszkos munkát, ha éppen arra kerülne sor. Mindazonáltal ez felveti annak a lehetőségét, hogy mi van, ha ő is egy a kiválasztottak közül?  Vagyis benne van a pakliban, miszerint Gideon is csak egy bukott hős. De mégis ki lehet ő és mit akar ennyire? Mindenre tudja a választ, viszont ezekről sajnos nem beszélhetek. Annyit mindenesetre elárulhatok, hogy igen, elég jól forgatja azt a bizonyos fénykardot. 

Esposito sokatmondó nyilatkozata noha nem vitt minket közelebb a Sötétkard rejtélyének megoldásához, arra viszont talán sikerült választ adnia, hogy mégis miféle akciójelenetekre számíthatunk majd a netflixes Tyler Rake - A kimenekítés rendezőjétől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.