Hirdetés

Új szintre emelik az akciót a The Mandalorian következő évadában

|

Ehhez a Netflix legnagyobb filmes sikerét szállító rendező volt a csapat segítségére.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban rengeteget hallhattunk a The Mandalorianről, elsősorban izgalmasabbnál izgalmasabb epizódszereplőkre koncentrálva, de láthatóan még mindig van hova fokozni a várakozást: a Marvel Studios filmjeinek állandó kaszkadőrkoordinátora és a Netflixen debütált, hatalmas sikerű Tyler Rake - A kimenekítés direktora, Sam Hargrave másodrendezőként csatlakozott a sorozathoz, természetesen még hónapokkal ezelőtt.

Hirdetés

Hargrave, aki az említetteken kívül a Deadpool 2-n és a Suicide Squad - Öngyilkos osztagon is dolgozott, természetesen nem véletlenül került az élőszereplős Star Wars-sorozat fedélzetére, amelyről ő maga mesélt a Colliderrel beszélgetve: 

Tiszta őrület. A Kimenekítés utómunkálatainak kellős közepén tartottam, amikor kaptam egy hívást Colin Wilson haveromtól, aki a The Mandalorian egyik producere. Azt mondta, hogy »Jon [Favreau] olyasvalakit keres a csapatba, akinek van tapasztalata az akció terén.«" Az volt a cél, hogy egy új perspektívából közelítsem meg a dolgokat, a szuperhősfilmeken szerzett tapasztalataim segítségével. Tanultam néhány trükköt, ami könnyebbé teheti a mutatványokat, és még hatásosabbá a vizuális effektusokat. A következő évad története nagyon-nagyon jó, szóval igyekeztünk ezt a színvonalat hozni az akciójelenetekben is, és úgy hiszem, valóban sikerült őket új szintre emelni.

Jon Favreau, a sorozat alkotója a napokban jó hírekkel szolgált a folytatásról, elmondása szerint ugyanis minden a tervek szerint halad, és továbbra is a korábban megszellőztetett októberi premier lebeg a szemük előtt a második évaddal. Ezt csak tetőzi, hogy már elvileg a harmadik évadon is elkezdtek dolgozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.