Hirdetés

Gigaposzt: S.W.O.R.D. és újabb spekulációk

|

A nemrég közzétett törölt Thor zárójelenet azt mutatta, hogy Erik Selvig S.H.I.E.L.D. ügynököknek beszél, hogy valamin kísérleteznek.

Hirdetés

S.W.O.R.D. (Sentient World Observation and Response Department) feladata a földönkívüli lények és idegen világok tanulmányozása, diplomáciai kapcsolatok építése és a földönkívüli inváziók visszaverése. Az Abigail Brand ügynök által irányított S.W.O.R.D. tekinthető amolyan fekete ruhás Men in Black egységnek. A S.W.O.R.D. nemcsak az USA-ban, hanem szerte a világban végez felderítő és információgyűjtő tevékenységet valamint rendelkezik egy Holdon létrehozott bázissal, aminek a neve Starcore.

Végre van YouTube-os videó is, figyeljetek 0:14-nél, ott említi Selvig a S.W.O.R.D.-ot:

A másik dolog, hogy a Thor 2 kapcsán érdekes feltételezések láttak napvilágot. SPOILER-esek lehetnek, szóval csak csínján. Szokás szerint leírom, hogy ha ezek közül egy sem így lenne a filmben/filmekben, természetesen ezekért nem vállalok felelősséget. A következő mondatokban sokszor előfordulnak a következő kifejezések: "állítólag", "elméletileg", "egyesek szerint". Még egyszer mondom, ezek csak spekulációk:

Elmélet 1.:

Van ez a kép a forgatásról:

 

Mivel a képen látható Malekith nagyon jó varázsló, egyesek szerint valamiféle kaput nyit meg, hogy megidézzen valakit/valamit. És a Malekith ismertetőmben mit is írtam? Kivel köt szövetséget? Surtur-ral, a tűz démonnal. Ez az idézés alakíthatja akár a Thor 3 történetét is. Vagy lehet, hogy lesz egy 4 szereplős, epikus, "négy az egyben" akció? :D  "Malekith vs. Kurse", "Kurse vs. Thor" és "Surtur vs Thor vs. Malekith"? Nem tudni. Surtur akár egy Loki vagy Malekith-féle portálon keresztül bejuthat a csatába. De attól tartok, hogy ez a fajta csúcspont hasonló lesz a Bosszúállók-ban lévő inváziós megoldáshoz, ami azt jelenti, hogy nem nagyon van új ötlet. De bárcsak ez lenne a legnagyobb gond a filmmel. Azonban szerintem Thor nem elég erős ahhoz, hogy csatába kezdjen Surtur-ral (valószínűleg az ereje Odin-hoz hasonló) így ha Odin is részt vesz a csatában, akár meg is halhat. Odin nyekk, Galaxis Őrzői felvezetés check. Sőt, azt is bemutathatnák, hogy régen Odin hogy vesztette el az egyik szemét. 

 

Elmélet 2.:

Ahogy visszatérnek Asgard-ba, Thor átadja Loki-t Odin-nak, aki büntetésként száműzi Muspellheim-be, a tűz birodalmába. Majd Malekith kerül a figyelem középpontjába, hogy átakarja venni az irányítást a 9 birodalomban. Loki megtudja Malekith szándékait, valahogy figyelmezteti Odin-t (persze nem azért, mert hős akar lenni, hanem mert így vissza tud térni és hogy továbbra is bajt okozzon) és Odin összegyűjti Asgard legjobb harcosait (Thor, Loki, Heimdall, Sif, A három harcos). A Földön Thor harcol Malekith-szel, ami egy epikus csatává növi ki magát (erő vs varázslat). Thor győz, visszatér Asgard-ba, ahol segít a többieknek a már félig romokban lévő Asgard-ot megvédeni Surtur-tól. Odin utolsó erejével visszaküldi őt Muspellheim-be, ahová tartozik. Odin meghal, Thor veszi át a trónt. Az egyik film végi stáblistás jelenetben láthatnánk először a Varázslónő-t és a Hóhér-t, a másikban pedig pl. hogy Thanos megtalálja a Végtelen Kesztyűt a romokban, amit fel is vesz.

 

Elmélet 3:

Szintén forgatási képeken lehetett látni, hogy Jane-nél van valami. Egyesek szerint ez egy "futurisztikus kamera", amivel a jövőbe lát. Sőt, az AIM-esek is láthatnának a jövőbe. Még nem sikerült létrehozni az időutazást, de vannak olyan eszközök, amely lehetővé teszi számukra, hogy megtekinthessék a jövőt. Jane ezeket tudhatná: Thanos, Masters of Evil, Ultron, AIM, Hydra, milyen pusztítást okoz Malekith / Surtur / Kurse. És a lényeg, hogy a Marvel itt bevezethetne egy másik epikus csavart is a történetbe, mégpedig az időutazó Kang-et!

Aki szövetséget köthet Thanos-szal. Ennek több értelme is lehetne, mert láthatnánk Kang mellett egy teljesen más változatú Ultron-t, aki nem egyszer aktiválta már újra magát (a képregényekben). Az igazán durva az lenne, hogy Kang engedélyezné Thanos-nak, hogy ő uralkodhat ezen az idővonalon, miután megkapja a kesztyűt. Ultron része lenne Kang tervének, hogy manipulálja az időt, a sok lényt és Thanos-t. A Föld legnagyobb hősei animációs sorozatban azt mondta a Bosszúállóknak, hogy a jövőben Kapitány miatt lesz nagy gond. És pár résszel később elkezdődött a Titkos Invázió. Ki volt az első "áldozat"? Kivé változott át először egy Skrull alakváltó? Igen...Kapitánnyá. A Bosszúállók-ban amikor veszekedtek, halkan, de lehet hallani, amikor Banner mondja: "Amerika Kapitány mint veszélyforrás?" Szintén sokadik csavarként pedig a fentebb említett Varázslónő bemutathatna egy titokzatos ellenséget Thor múltjából. Visszatérve a forgatási képekre, láthatóak voltak kaszkadőrök, az egyikkel belehetne vezetni Beta Ray Bill-t. Feige egy interjúban elmondta, hogy szereti a karakterét...

Elmélet 4:

A legújabb kedvencem :D

Állítólag a Bosszúállók legelején nem The Other adja át Loki-nak a jogart, hanem az, akibe Thanos szerelmes! Ez nem más, mint a Halál! Nézzétek meg a képeket és azt, hogy egy-egy kézfejen hány ujj található...

 

Egyesek szerint:

Hangya (Dr. Pym) időben utazik és a származási filmje csak időutazás és így válik a Bosszúállók 2 részévé.

Ultron maga lehet az erő drágakő, illetve valamilyen ponton kapcsolatban lenne Star Lord-dal, pl. egy még nagyobb terv, esetleg kíséri őt az űrben.

Selvig kezdi egyre megérteni, mi az, amit a négydimenziós kocka mutatott neki. Pl. Bartonnak megmutatta a következő célpontot... így lehet, hogy Selvignek vagy Lokinak is megmutatta, hogy mit kellett csinálniuk a közeljövőben.

The Other nem Chitauri vezér, hanem ez egy álneve az elder istennek, Chton-nak. Az Elder istenek hatalmas kozmikus hatáskörrel rendelkeznek, akkor jártak először a Földön, amikor még csak a szerves élet fejlődni kezdett.

Úgy tudom, hogy Frigga képes megjósolni a jövőt(a Vanirokhoz hasonlóan, akik az asgardiak egy isten csoportja) de általában ezt nem mondja el senkinek. Ez alól kivétel volt, amikor megálmodta a fia, Baldr halálát.

Thor megtanult a pörölyével portált nyitni és így jutott le a Bosszúállókhoz.

Így is sok már a mágia és a varázslat, plusz még ha tényleg jönne Dr.Strange is...

Megemlítve újra Thanos-t, előfordulhat, hogy a sötét elfek a szolgái lesznek és megpróbálják levadászni Loki-t. Ha Thanos egyáltalán megjelenik ebben a filmben, valószínűleg nagyon rövid ideig fog szerepelni. Inkább a Galaxy-ban kaphat több időt, ahol bebiztosítja nekünk a 2015-ös mozis ülőhelyet.

Kommentelés előtt először likeold ezt majd ezt.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.