Hirdetés

Gigaposzt: S.W.O.R.D. és újabb spekulációk

|

A nemrég közzétett törölt Thor zárójelenet azt mutatta, hogy Erik Selvig S.H.I.E.L.D. ügynököknek beszél, hogy valamin kísérleteznek.

Hirdetés

A Thor első részében lévő Foster-elméletről van szó, illetve arról, hogy ő hivatkozik, hogy egyezésük van a S.W.O.R.D. adatbázissal! Ezt a csoportot fura módon sosem említették az 1.fázisban. A Bosszúállók eseményei után ez azt jelentheti, hogy "átmentik" ezt a dolgot a második fázisra. Két filmben lenne a legtöbb értelme ezt bemutatni, ezek pedig a Thor: The Dark World és a Galaxis Őrzői. Stellan Skarsgard szerepét a Thor folytatásában még nem nevezték meg. Illetve a Galaxis Őrzőiben is van egy jelölt, aki által jobban megismerhetnénk a S.W.O.R.D.-ot és ez nem más, mint Peter Quill (Star Lord). 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.