Hirdetés

Gillian Anderson az X-Akták 3-ról és a Szellemirtókról beszélt

|

A színésznő utalt arra, hogy megvan az esély az X-Akták 3-ra, és elárulta, hogy szerepelni szeretne az új Szellemirtók filmben is.

Hirdetés

"URAM ISTEN, éppen most néztem utána a neten. Paul Feig, szerződtess le most! Indítsunk petíciót a Twitteren! Szabad vagyok!!!!! Szabad, Szabad és Vicces is, az istenit!"

A női Szellemirtókat rengeteg támogatás érte az elmúlt hetekben, az eredeti filmek egyik sztárja, Bill Murray még azt is elárulta, hogy kiket látna szívesen a filmben. A listáján ott van Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Linda Cardellini és Emma Stone. Ezzel szemben egy másik egykori szellemirtó, Ernie Hudson szerint ez a film egy teljesen rossz ötlet, pláne úgy, hogy nem is kapcsolódik a korábbi két filmhez.

Arra még várnunk kell, hogy vajon Feig beveszi-e Anderson-t a bandába, de ha a Szellemirtók között nem is, egy újabb X-Akták filmben talán láthatjuk majd a színésznőt a közeljövőben, tekitve, hogy arra a kérdésre, miszerint számíthatunk-e bármire is ilyen téren, így felelt:

"Um... uh... uh... Talán, esetleg. Figyeljetek éberen."

Legutoljára 2013 augusztusában hallhattunk az X-Akták 3-ról, amikor Chris Carter író mondta el, hogy ötlete az van a folytatásra, csupán a 20th Century Fox beleegyezése kellene, hogy elkészülhessen a film. Akkor egyébként a széria készője azt is elárulta, hogy szívesen vonná be Simon Pegg-et is a projektbe.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.