Hirdetés

Végre teljes valójukban is megcsodálhatjuk a Godzilla 2 bestiáit

|

Természetesen ezúttal is egy játékkollekció áll a dolgok hátterében.

Hirdetés

A Warner 2014-ben sikerrel élesztette újjá minden idők egyik legismertebb óriásszörnyeként számon tartott Godzillát, ezzel pedig útjára indította a "Monsterverse" névre hallgató szörnyes filmes univerzumot, ahol Godzilla után tavaly King Kong is megkapta a maga ráncfelvarrását a Kong: Koponya-szigetben, hogy aztán két év múlva egy mindent elsöprő összecsapásban eressze egymásnak a két bestiát. A legendák csatája előtt azonban jövőre még Godzillának kell bizonyítania, hogy méltó a szörnyek királyának a címére, ahol három legendás ellenfelével, a háromfejű King Ghidorával, a molylepkére emlékeztető Mothrával, és a hatalmas repülő hüllőként számon tartott Rodannal lesz kénytelen összecsapni.  

Hirdetés

Bár a Godzilla: The King of the Monsters legelső előzetesében már kaptunk némi sejtetést arról, hogy pontosan hogyan is néznek majd ki eme legendás fenevadak, a teljes leleplezésre egészen mostanáig nem került sor, amit a minap a filmet rendező Mike Dougherty vállalt magára, aki a filmhez érkező S.H. MonsterArts játékkollekciót bemutatva az egyik gyermekkori emlékét is megosztotta az említett szörnyfigurákhoz kapcsolódóan.

"A Shogun harcos Godzilla figurámmal és a családi kameránkkal vette kezdetét a filmes karrierem. Szívből remélem, hogy az SH MonsterArts játékai nem egy ifjoncot terelnek majd hasonló irányba."

A Mike Dougherty (Krampusz) rendezésében készült Godzilla: The King of the Monsters 2019. május 31-én mutatkozik be a tengerentúlon Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Kyle Chandler, Ken Watanabe és Sally Hawkins szereplésével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.