Hirdetés

Ilyen lesz az animációs Godzilla film, mi is láthatjuk majd

|

Befutott két koncepciós rajz a Toho stúdiónál készülő Godzilla animációs filmből, amely még idén megjelenhet és olyan stáb készíti, amely miatt érdemes a projektre odafigyelni. Ráadásul a japán premier után az egész világon láthatóvá válik.

Hirdetés

Frissítés: Kiderült, hogy az sem marad majd le az animációs Godzilláról, aki nem Japánban él, ugyanis  a Toho Pictures és a Netflix egyezséget kötött, így utóbbi nem sokkal a japán premiert követően elérhetővé is teszi szolgáltatásában a projektet. 

Eddig írtuk: Miközben a Warner Bros. és a Legendary Pictures azon szorgoskodik, hogy egymásnak ugraszthassa King Kongot és Godzillát 2020-ban, a Toho sem tétlenkedik és miután 2016-ban bemutatták a mozikban a saját Godzilla filmjüket meglehetősen nagy sikerrel, 2017-re is terveznek egy premiert, csakhogy nem élőszereplős, hanem animációs formában.

Hirdetés

Az animációs Godzilla film sztoriját a népszerű manga és anime író, Gen Urobuchi (Psycho-Pass, Phantom: Requiem of the Phantom, Fate/Zero) szerzi, amelyből Kobun Shizuno és Hiroyuki Seshita (Conan, a detektív, Knights of Sidonia) dolgozhattak. A szinkronstáb nyugaton különösebben nem ismert, viszont azt muszáj megemlíteni, hogy azt a Yuki Kajit említik elsőként szinkronhangként, aki az Attack on Titanban Eren Jaegert tolmácsolta, így aki szereti azt az animét, az ismerős hangot hallhat majd.

Azonkívül, hogy az animációs Godzilla még idén megjelenhet nem sok mindent tudunk róla, mindenesetre március 26-án elrajtol az AnimeJapan 2017, ahol rengeteg minden kiderülhet a projektről. Alább pedig a két koncepciós képet leshetitek meg:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.