Hirdetés

Oscar-díjas tehetséggel erősíthet a Godzilla vs. Kong stábja (Frissítve)

|

Újabb nagy név az egyik legjobban várt szörnymozi élén.

Hirdetés

Frissítve: A színésznő szóvivője időközben tagadta, hogy McDormand csatlakozott volna a filmhez. Várjuk a további fejleményeket. 

Eredetileg írtuk: Miután kereken egy hónappal ezelőtt a Vademberek hajszájában és a Deadpool 2. részében nagyot alakító Julian Dennisonnal bővült a Godzillát és King Kongot egymásnak eresztő mozifilm színészgárdája, ezúttal úgy néz ki, hogy a második Oscar-díját frissen magáénak tudható Frances McDormand (Három óriásplakát Ebbing határában, Fargo) csatlakozott az Adam Wingard rendezésében készülő produkcióhoz.

Hirdetés

Az információt a That Hashtag Show szállította, ahol korábban már beszámoltak róla, hogy tárgyalások folynak a színésznő és a stúdió között, amelyet látszólag mostanra sikerült nyélbe ütni. A stábot Dennison és immár McDormand mellett a 2014-es Godzilla jövőre érkező folytatásában szintén felbukkanó Millie Bobby Brown (Stranger Things), illetve Kyle Chandler (A régi város) erősíti, az általuk életre keltett figurákról vagy a történet részleteiről azonban egyelőre semmi konkrétum nem látott napvilágot.

A Legendary Studio moziverzumának negyedik fejezetében a négy évvel ezelőtt mozikba került Godzilla, a 2019 májusára kitűzött második rész, valamint a tavaly debütált Kong: Koponya-sziget szálai érnek össze, a Godzilla vs. Kongban ugyanis kiderül, hogy a két monstrum melyike válik minden szörnyek királyává. A film munkálatai idén ősszel veszik kezdetüket, a bemutató pedig 2020. május 22-én lesz esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.