Hirdetés

A Deadpool 2 egyik színésze is benne lesz a Godzilla vs. Kongban

|

Godzilla és King Kong nagy összecsapásához a Deadpool 2 egyik új karaktere is asszisztál majd.

Hirdetés

A Godzilla vs. Kong egyaránt lesz folytatása a tavalyi Kong: Koponya-szigetnek, valamint a 2014-es Godzillának és a közelgő Godzilla 2-nek is, amelyért egy Terry Rossio (Aladdin, A Karib-tenger kalózai széria, Shrek) által vezetett írószoba felelős: a csapatban van Patrick McKay és J.D. Payne (Star Trek: Mindenen túl), Lindsey Beer (Chaos walking, The Kingkiller Chronicle), Cat Vasko, T.S. Nowlin (Az útvesztő széria, Tűzgyűrű: Lázadás) és J. Michael Straczynski (Babylon 5, Z világháború) is. Az ő szkriptjük alapján engedi egymásnak a két gigászi lényt a Death Note, a The Guest és a Blair Witch rendezője, Adam Wingard. 

Hirdetés

A stábról eddig nem sokat tudtunk meg, azonban a The Hollywood Reporternek köszönhetően most kiderült, hogy a film emberi szereplői között ott lesz a Vademberek hajszájában és a Deadpool 2-ben is bizonyító Julian Dennison is, akire még nagy jövő vár Hollywoodban, ha így folytatja. A rendező korábban utalt arra, hogy a Godzilla: King of the Monsters szereplői közül is fel fognak bukkanni a crossoverben, így például Millie Bobby Brownra is számíthatunk. 

A Godzilla 2 premierje 2019. május 31-én várható, akkor kiderül majd, hogy kiket várhatunk vissza a 2020. május 22-re betervezett Godzilla vs. Kongban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.