Hirdetés

Going Places - hamarosan elkészül A nagy Lebowski spin-off

|

Az utolsó simítások vannak már csak hátra a filmből, amiről megtudtunk egy-két érdekes és sokkoló infót is.

Hirdetés

"Aki a Coen-tesók filmjeit szereti, rossz ember nem lehet" - tartja az örökbecsű mondás, ami jelen esetben kifejezetten igaznak is bizonyul. Megkerülhetetlen párosnak számítanak a filmes történelemben, elég csak olyan nagy címekre gondolni, mint a Fargo, a Llewyn Davis világa, A félszemű, a Nem vénnek való vidék vagy éppenséggel A nagy Lebowski (személyes kedvencem pedig a Kegyetlen bánásmód). A lusta, dagi, nemtörődöm, folyton fehéroroszozó Töki filmje több ízben mutat hasonlóságot Quentin Tarantino mesterművével, a Ponyvaregénnyel és közös pont még többek között a felejthetetlen mellékszereplők. A nagy Lebowskiból sokunk favoritja volt John Turturro karaktere, Jesus Quintana, a lilában feszítő, hajhálós, tekegolyót nyalogató egoista. Jó hír, hogy vele készül egy teljesen különálló film.

 

Hirdetés

Egy ideje már szóbeszéd tárgya volt, hogy készül ez a film (eredeti címén Going Places), ellenben sokat nem nagyon árultak el róla, így hamar a feledés homályába veszett. Most viszont feléledni látszik, hiszen maga Turturro (aki a film főszereplője és egyben rendezője is) az nme.hu-nak adott legutóbbi interjújában azt nyilatkozta, hogy majdnem készen van a film, már csak az utolsó simításokat végzik. A színész-rendező továbbá arra is kitért, hogy erős női karakterek bukkannak majd fel a filmben, amit a következőkkel támasztott alá:

"Kissé kétértelmű lesz majd. Meg fogja mutatni, hogy mennyire is hülyék a férfiak. Erről fog szólni a film - hogy a nők az erősebb karakterek, főleg ha összetartanak. Meg kellett csavarnom az alapfelállást, de most már tudom, hogy jól tettem. Alapjáraton Jesus útjáról fog szólni, miután kiengedik a börtönből, ahová pedofília vádjával került be. Egy vígjáték lesz, de egy nagyon emberi vígjáték."

Gyakorlatilag minden egyes mondata kétségbeejtő ennek a megnyilatkozásnak, és ha a végén kiderül, hogy mindez teljesen igaz lesz, vagyis ténylegesen erről fog szólni a film, akkor lehetséges, hogy a készítőknek többször kell majd befordulni a bíróságra. Habár a forgatókönyvet a Coen-tesók jegyzik, így a minőség garantált, de mi még mindig félünk egy kicsit a végeredménytől. A Going Places-ben fel fog tűnni Turturro mellett Audrey Tatou (Amélie csodás élete), Susan Sarandon (Thelma & Louise), valamint Bobby Cannavale (A Hangya és a Darázs). Premierdátumról még nem tudunk semmit.

Titeket meggyőzött ez az alapfelállás?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.