Hirdetés

Golden Shepherd 2017 - Legjobb hős, gonosz, legrosszabb film, legnagyobb csalódás

|

Folytatódik a szavazás, ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, hogy mely karaktereket láttátok a leghősiesebbnek és a leggonoszabbnak, illetve mely filmek hagytak bennetek mély nyomot - negatív értelemben.

Hirdetés

Továbbra is keressük 2017 kiválóságait házi díjátadónk, a Golden Shepherd segítségével, amelynek keretében 22 kategóriában szavazhattok az elmúlt év filmjeire és filmeseire. A legutóbbi felvonásban a legjobb szinkron, streaming tartalom, magyar film és DVD-cím kapott helyet, most pedig újabb négy kategóriával jelentkezünk. 

Hirdetés

A második felvonásban a legjobb hőstgonoszt, a legrosszabb filmet és a legnagyobb csalódást keressük és reméljük, hogy elégedettek lesztek a felhozatallal. A szavazás továbbra is nagyon egyszerű: csak frissítsétek fel az emlékeiteket és utána bökjetek rá a megfelelő opcióra.  

powered by Typeform

A voksokat január 10-ig várjuk, azt követően összesítjük az eredményeket és kihirdetjük a nyerteseket (minden kategóriában két díj lesz, a közönség által és a Puliwood szerkesztői által választott)! A korábbi kategóriákra itt szavazhattok

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.