Hirdetés

Golden Shepherd 2017 - Legjobb rendező és legjobb film

|

Elérkeztünk a végjátékhoz! Az utolsó két kategóriában, a legjobb rendezőben és filmben 10-10 esélyes várja, hogy szavazzatok rá, de nem lesz egyszerű, hiszen mindegyik megérdemli a győzelmet. Kire voksoltok majd?

Hirdetés

Befutott a házi díjátadónk, a Golden Shepherd utolsó szavazása is, amelyben újfent két kategóriára voksolhattatok - ahogy tettétek azt nemrég a legjobb színészek kapcsán is. 

Hirdetés

Hogy az egyik szerkesztő által csak Arany Puli-díjnak keresztelt virtuális szobrokat ki viheti haza, az csakis rajtatok áll. Szerintetek ki volt 2017 legkiválóbb rendezője? Melyik alkotást tartjátok abszolút az év filmjének? Az alábbi két szavazással eldönthetitek a kérdést: 

powered by Typeform

A voksokat január 10-ig várjuk, azt követően összesítjük az eredményeket és kihirdetjük a nyerteseket (minden kategóriában két díj lesz, a közönség által és a Puliwood szerkesztői által választott)! A korábbi kategóriákra itt szavazhattok

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.