Hirdetés

Golden Shepherd 2017 - Legjobb színész és színésznő

|

Remek alakításokat volt szerencsénk látni tavaly, de vajon melyik volt számotokra a legátütőbb? Ki volt 2017 legjobb színésze és színésznője szerintetek? Tíz-tíz jelölt várja, hogy kiválasszátok.

Hirdetés

Elérkeztünk házi díjátadónk, a Golden Shepherd utolsó előtti fordulójához. Már a korábbi fejezetben is két kategóriára (a legjobb blockbusterre és animációs filmre) voksolhattatok és ezt a metódust ma is folytatjuk, újabb két nehéz kérdéssel készültünk a számotokra. 

Hirdetés

Szavazásunk négy legfőbb kategóriája közül most elérkeztünk a művészek részéhez, ugyanis nem kisebb dologra kérünk titeket, minthogy döntsétek el, ki volt 2017 legjobb színésze és színésznője, méghozzá az alábbi esélyesek közül. Nem lesz könnyű, kemény a mezőny, de számítunk rátok!

powered by Typeform

A voksokat január 10-ig várjuk, azt követően összesítjük az eredményeket és kihirdetjük a nyerteseket (minden kategóriában két díj lesz, a közönség által és a Puliwood szerkesztői által választott)! A korábbi kategóriákra itt szavazhattok

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.