Hirdetés

Nagy visszatérőre számíthatunk a Gotham folytatásában

|

A sorozat producere árulta el, hogy egy korábban fontos karaktert szeretnének visszahozni.

Hirdetés

Senki sem állhat Jerome (Cameron Monaghan) és Gotham közé. A sorozat producere ugyanis nemrég elárulta, hogy a karakter - SPOILER aki meghalt a 2. szezonban SPOILER VÉGE - szinte biztos, hogy visszatér a folytatásban, mi több, ő lesz az összekötő kapocs a Joker mítosszal.

100%-ig az a szándékunk, és azon vagyunk, hogy visszahozzuk Jerome-ot. Szeretnénk a karaktere köré megkezdett kultuszt tovább bővíteni.

- magyarázta a producer.

Hirdetés

Ha ez nem lenne elég, maga a színész is utalt már a visszatérésére egy Twitter bejegyzésben, melyben megkérdezték tőle, hogy látta-e már az Öngyilkos Osztagot, mire a színész azt válaszolta, hogy nem szeretné megnézni, ugyanis karakterének egyik változata feltűnik a filmben.

A Gotham 3. évadja szeptember 19-én tér vissza a képernyőkre, melynek első évadját hamarosan már magyarul is megtekinthetjük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.