Hirdetés

Grant Morrison elárulta, milyen lett volna az általa írt The Flash forgatókönyve

|

Jóval könnyedebb hangulata lett volna az alapjául szolgáló képregénynél.

Hirdetés

Talán nincs még egy olyan DC-film a Warner istállójában, ami annyiszor került volna vissza a startvonalra, mint az Ezra Miller főszereplésével készülő The Flash. A megannyi rendezőt, na meg forgatókönyvet elfogyasztó projektről legutóbb akkor hallhattunk, mikor napvilágot látott az a híresztelés, miszerint Jeffrey Dean Morgan helyett végül Michael Keatoné lesz a lehetőség immáron harmadjára magára öltenie a denevérköpenyt az Andy Muschietti rendezte filmben. 

Hirdetés

Muschietti érkezése előtt azonban egy darabig úgy állt a helyzet, hogy a hányatott sorsú forgatókönyvet Grant Morrison és Ezra Miller fogják papírra vetni. A páros noha viszonylag gyorsan előállt belőle egy vázlattal, a stúdió végül mégsem adott zöld utat neki. Morrison nemrégiben a Collidernek egészen nyíltan mesélt arról, pontosan milyen film lehetett volna az általa megálmodott Villám.

Morrison elmondása szerint az általa és Miller által jegyzett forgatókönyv nem feltétlenül követte volna a műfajban megszokott tradicionális dolgokat, így inkább lett volna egy a Vissza a jövőbe-filmekre hajazó sci-fi, mintsem hagyományos értelemben vett szuperhősmozi. A szövegkönyvükkel kapcsolatban sokat emlegetett sötétebb tónusokat illetően pedig Morrison úgy fogalmazott, hogy azok bár tényleg jelen voltak, ezek leginkább a Villám-paradoxon képregényben látott elemekhez vezethetőek vissza. 

Bár sajnálatos, hogy Morrisonék verziója már sosem lát napvilágot, az már bizonyos, hogy augusztus 22-én megrendezésre kerülő DC Fandome-on nagy valószínűséggel többet is megtudunk arról, hogy Muschietti pontosan milyen irányba szeretné elvinni a skarlát gyorshajtó történetét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.