Hirdetés

Green Lantern - készül a második, harmadik!

|

Szeretem a forgatókönyvírók megnyilvánulásait. Előkelőek, ízlésesek, titokzatosak néhol, vagy éppen célratörőek. Akár csak Marc Guggenheim monológja. Green Lantern 2 és 3 in progress?!

Hirdetés

A stúdió annyira biztos a Green Lantern rendkívüli sikerében, hogy meg sem várja az első rész megjelenését és bevételi adatait, máris munkába állította Marc Guggenheim író urat és kiadta az ukázt (parancsot - a szerk.): tessék lekörmölni azt a másodikat ott ni!

Guggenheim bácsi néhány írásjel halmazt félresöpörve kinyögte, hogy a stúdió már a jogok megvásárlásakor is trilógiában gondolkozott, s tekintve azt, hogy a Green Lantern mozi utómunkálatai folynak éppen, a kiadó rendkívül elégedett a végeredménnyel. Borítékolható tehát még két Green Lantern projekt, s mindkettő sztoriját Guggenheim-nek kell papírra vetnie, továbbá az is biztosra vehető, hogy Ryan Reynolds végigviszi mindhárom epizódon a főszerepet.

Az írtó jó író egyébként nem győzött áradozni alkotásának eredményéről, elutazott többször a forgatás helyszínére, és ledöbbentette amit látott, természetesen pozitív irányba. Eddig el sem hitte teljesen, de most már biztos, hogy hatalmas sikerfilmmel van dolguk, abszolút befutó lesz a dolog!

A Green Lantern 2 tehát rendelkezik már forgatókönyvíróval, főszereplővel, úgy tűnik rendezővel is, summa summarum: semmi sem állhat az útjába. Egy harmadiknak sem...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.