Hirdetés

Guardians - idehaza is látható lesz az orosz Bosszúállók

|

Hazánkban is műsorra tűzik a Guardians névre hallgató orosz szuperhősfilmet, de nem a mozikban, hanem a tévéképernyőkön kell majd keresni a Védelmezőket.

Hirdetés

Bízunk benne, hogy több orosz alkotás is eljut majd hozzánk azok közül a nagyobb költségvetésű projektek közül, amikből az elmúlt években láthattunk trailereket (mint amilyen az Attraction és a COMA). Ezek közül az egyik már biztosan látható lesz hazánkban is, méghozzá az, amelyre a leginkább kíváncsiak voltak a mi olvasóink is: a Zashchitniki/Guardians. A történet a hidegháborúban játszódik, amikor is a Patriot nevezetű szervezet létrehozott egy négy tagból álló csapatot. Évekig titkolniuk kellett a képességeiket, azonban mikor igazán rosszra fordul a helyzet, be kell vetniük természetfeletti erejüket, hogy megvédjék az országukat.

Hirdetés

Az orosz szuperhősfilm Magyarországon Védelmezők címmel kerül be a köztudatba, azonban nem a mozik fogják adni, hanem az egyik filmekre szakosodott tévécsatorna, a Mozi+. A premier augusztus 19-én, 21 órakor lesz, alább pedig a szinkronos változat részleteit böngészhetitek át, amelyről többek között az is leolvasható, hogy a Bosszúállók néhány megszokott szinkronhangja (Loki, Fekete Özvegy, a Tél Katonája és Drax) is hallható lesz a Védelmezőkben: 

Védelmezők (Zashchitniki)

Alian Lanina (Xenia) - Csondor Kata
Anton Pampishnny (Arsus) - Ifj. Jászai László
Sebastian Sisak (Ler) - Csőre Gábor
Sanjar Madi (Han) - Hamvas Dániel
Vyacheslav Razbegaev (Dolgov) - Fazekas István
Stanislav Shirin (Kuratov) - Borbiczki Ferenc
Valeriya Shkirando (Larina) - Timkó Eszter
Aleksandr Komissarov (Dobranravov) - Csuha Lajos

További magyar hangok: Kossuth Gábor, Bor László, Hám Bertalan, Hábermann Lívia, Vámos Mónika, Papp Annamária, Ráday Boglárka, Katona Zoltán, Fehérvári Márton, Szentirmai Zsolt, Kotáni Bence, Szrna Krisztián, Németh Attila, Orosz Gergely, Farkas Zita, Kapu Hajnalka, Göbölös Kriszta

Főcím: Endrédi Máté

Magyar szöveg: Mádi Borbála
Hangmérnök: Nikodém Norbert
Vágó: Győrösi Gabriella
Gyártásvezető: Gyarmati Zsolt
Produkciós vezető: Krisztián-Csorján Melinda
Szinkronrendező: Hornyák Mihály
Stúdió: Masterfilm Digital

Ha esetleg még soha nem hallottatok a Guardiansről, íme egy kis ízelítő: 

Forrás: Műsorvízió, TV2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.