Hirdetés

Guardians of the Galaxy – A Marvel új adaptációja #2

|

Mindenki tűkön ül, hogy végre fény derüljön a legújabb Marvel-címekre, ugyanis azok fognak elvezetni a Bosszúállók 2 cselekményéhez. Lássuk, mit is tudunk a legfrisebb adaptációról.

Hirdetés

A Guardians of the Galaxy már számos alkalommal felmerült a stúdió tárgyalásai során, és a Marvel Studios elnöke már korábban is akart egy nagy, űrben játszódó, epikus kalandot. Mi is hírt adtunk ezekről a tervekről korábban, de még csak tervek voltak akkor. Az Őrzők még 1969-ben jelent meg, de 2008-ban élesztették újra a sorozatot.

A történet egy földönkívüli szervezetről szól a 31. században, aminek tagjai mind egy kihaló faj utolsó példányai. Kalandjaik során valahogy visszautaznak az időben, a 20. századba, és így kerülnek kapcsolatba a jól ismert Marvel-karakterekkel. Valószínű, hogy a filmben is ezt a megoldást fogják kihasználni, bár 20. helyett 21. századba tértnek vissza, de ennyi alakítás belefér.

Thanos, a Bosszúállók végén feltűnő nagyon gonosz karakter is ebben a filmben fog először főbb szerepet kapni, és a Guardians sztorija közvetlenül fog kapcsolódni a Bosszúállók 2-höz, tehát minden bizonnyal ez lesz az utolsó film a várva várt folytatás előtt, csakúgy mint az Amerika Kapitány volt, ami kihagyhatatlan epizód a Tesseract miatt. A forgatókönyvről pontosan még sajnos nincsenek adatok, de a hírek szerint a Disney már lefoglalta a jogokat a filmre és a karakterekre. Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Ti mit gondoltok, ezek a karakterek túl sci-fisek, vagy a Bosszúállók után ez már belefér?

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.