Hirdetés

Guardians of the Galaxy – A Marvel új adaptációja #2

|

Mindenki tűkön ül, hogy végre fény derüljön a legújabb Marvel-címekre, ugyanis azok fognak elvezetni a Bosszúállók 2 cselekményéhez. Lássuk, mit is tudunk a legfrisebb adaptációról.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy a Marvel a Comic-Con forgatagában kívánja bejelenteni a közeljövőre vonatkozó terveit, nagyon úgy néz ki, hogy valaki kiszivárogtatott néhány infót. Már korábban megtudtuk, hogy az egyik „titokzatos” cím valószínűleg a Black Panther (Fekete Párduc) lesz, most pedig legújabb hírek szerint a másik rejtélyes film a Guardians of the Galaxy (A Galaxis Őrzői) lesz. Hogy kik és mik is ezek az őrzők? A továbbra kattintva kiderül!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.