Hirdetés

Guillermo Del Toro: nem vállalom Superman-t!

|

A Pokolfajzat és a Faun labirintusa rendezője, Guillermo Del Toro a második felkínált szerződést utasítja vissza, helyette Az őrület hegyei-t vezényli le.

Hirdetés

Amint Del Toro kilépett a The Hobbit munkálataiból, a Warner Bros. rögtön felajánlotta neki a Superman reboot rendezésének lehetőségét, szerették volna meggyőzni róla, hogy ő a legjobb választás a szuperhősikon felélesztésére.

Az emlegetett Superman újragondolás forgatókönyvét David S. Goyer jegyzi, valamint produceri és tanácsadói funkcióban felügyeli a munkálatokat Christopher Nolan, valamint Jonathan Nolan is. Del Toro azonban nagyon szépen megköszönte, hogy rá gondoltak, de nemet intett, meg is magyarázta válasza okát.

Howard Phillips Lovecraft regényéről, Az őrület hegyei-ről van szó kéremszépen, amely James Cameron produceri támogatásával, Del Toro mester saját szájíze szerint, a kiadó ugyanis Cameron nevét látva teljesen szabad kezet adott neki, semmilyen megkötés nem terheli őt. A következő kért sort, pedig engedjétek meg, hogy főszerkesztő társamtól idézzem:

"A filmet 3D-ben forgatják, és igazi R-Rated (18-as) horrort ígérnek a nézőknek. Nem is igazából azért, mert a horrornál ez kötelező lenne, hanem olyan mély és erős benyomást akarnak kelteni a nézőkben, mint maguk a Lovecraft regények."

Kérdés: kiben látnál annyi potenciált, hogy összehozzon egy ütős Superman reboot-ot? Szabad a gazda...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.