Hirdetés

Guillermo del Toro Star Wars filmet készíthet

|

Az elismert rendező akár egy messzi-messzi galaxisba is elkalauzolhat minket hamarosan.

Hirdetés

Tegnap zajlott le a Star Wars Celebrations rendezvény, melynek végén végre megkaptuk a decemberben érkező Star Wars VIII: Az utolsó Jedik első kedvcsinálóját, melynek megtekintése után csak egy kérdés merülhetett fel mindenkiben: mikor lesz már december?! Amíg azonban erre várunk, örömmel fogadjuk az olyan híreket, mint amilyen a minap kezdett el terjedni az interneten: hogy a nagyszerű Guillermo del Toro csatlakozhat a Star Wars franchise-hoz.

Hirdetés

A rendező nemrég a Colliderrel készített egy interjút, melyben ennek a lehetőségéről árult el egy keveset:

Van néhány olyan karakter, amelyek nagyszerűek és szívesen foglalkoznék velük. Már beszéltem Kathy Kennedy-vel (a Lucasfilm elnöke) és John Knollal, elmondtam nekik néhány ötletemet, de most még a saját projektemmel szeretnék foglalkozni, és befejezni.

Ezalatt a projekt alatt del Toro elsősorban a Netflixen futó népszerű animációs sorozatára, a Trollhunters-re gondolhatott, melynek a második szezonja 2017 utolsó negyedévében várható. A rendezőnek egyébként már a harmadik évadra is vannak ötletei, holott még nem lett berendelve a folytatás.

Ezen kívül még egy filmmel is jelentkezik del Toro az idén. A The Shape of Water címet viselő film egy Amerikában játszódó hidegháborús fantasy lesz, melyben főszerepet vállalt Michael Shannon, Octavia Spencer, Doug Jones és Michael Stuhlbarg, vagyis egy igen ígéretes alkotásnak tűnik így első hallásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.