Hirdetés

Első szinkronos előzetesen a Star Wars: Az utolsó Jedik

|

Végre megérkezett az első előzetes az év leginkább várt kalandjához, amely - újdonság! - már szinkronos változatban is nézhető!

Hirdetés

Ahogy azt már pár napja tudni lehetett, a Star Wars Celebrations keretein belül debütál a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik első előzetese, és ez a pillanat végre elérkezett.

Hirdetés

Az ébredő Erő nosztalgiázó teasereivel szemben, Rian Johnson filmje sokkalta drámaibbnak ígérkezik. Persze jobbára rengeteg látképpel operál, jelezve, hogy kiemelt szerep jut - már csak a címéből adódóan is - Rey és Luke Skywalker mester-tanítvány viszonyának. És ha már Luke-nál tartunk. Mark Hamillnek már most több szövege van, mint eddig (ami nem volt nehéz), ugyanakkor most is sokat rejtegetik. Ahogy Benicio Del Toroból sem láthattunk semmit és Carrie Fisher sziluettjét látva is önkéntelenül elmorzsolunk egy könnycseppet, miközben a háttérben szólnak John Williams taktusai, például Rey témája kicsit fájdalmasabban áthangszerelve.

Szinkronos:

Eredeti:

Ennek tetejébe még egy nagyon sötét tónusú poszter is érkezett. A Star Wars: Az utolsó Jedik december 15.-én igázza le a mozikat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.