Hirdetés

Guillermo del Toro szerint már nincs sok esély a Hellboy 3-ra

|

Guillermo del Toro rendező nagy vonalakban elmesélte, hogy miről szólhatott volna harmadik rész, ami valószínűleg már sosem fog elkészülni.

Hirdetés

"Hát tudjátok, ez a film nincs éppen a horizonton, de a tervünk az volt vele, hogy Hellboy végre szembesüljön elkerülhetetlen végzetével és az Apokalipszis fenevadává váljon. Ő és Liz szembekerülnének ezzel az énjével, amit szükséges lenne előhívnia, hogy legyőzhesse a harmadik film ellenségét. Az Apokalipszis fenevadává kell válnia, hogy megvédhesse az emberiséget, de közben valami sokkal sötétebb lény lesz belőle. Nagyon érdekes lezárása lenne a történetnek, de nem hiszem, hogy valaha is megvalósul."

Egy korábbi interjúban a rendező részletesebben is kifejtette, hogy mennyi mindennek passzolnia kellene, hogy egy új film összejöjjön:

"Nem hiszem, hogy valaha is összejön, mert annyi mindennek kellene helyre kerülnie. Szükség van Larry Gordonra [producer], a Universalra a jogok miatt, Ron Perlman és az én szabadidőmre, illetve Mike Mignola [képregény író] áldására. Ezek egy része megvan, de az összes kellene. Nagyon sok mindennek kell összeállnia és aztán még kell körülbelül 150 millió dollár."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.