Hirdetés

Nézd meg velünk premier előtt Daniel Radcliffe akcióőrületét! (LEZÁRVA)

|

Akár te is ott lehetsz plusz egy fővel együtt a Puliwood saját vetítésén, ahol már premier előtt láthatod a Guns Akimbót, azaz magyarul a Talpig fegyverbent.

Hirdetés

Itt a tökéletes alkalom arra, hogy együtt mozizzatok a Puliwood szerkesztőivel, ugyanis velünk együtt már azelőtt láthatjátok a Harry Potter franchise által népszerűvé vált Daniel Radcliffe vadonatúj filmjét, hogy az március 5-én mozikba kerülne. A Talpig fegyverben (Guns Akimbo) sztorijában Miles (Radcliffe) akarata ellenére is egy brutális internetes reality résztvevője lesz, melynek lényege, hogy a játékosok élet-halál harcokat vívnak meg egymással, az összecsapásokat streamelő csatorna feje pedig mindeközben degeszre keresi magát. A főhős első ellenfele ráadásul nem más, mint a játék legjobbja, Nix (Samara Weaving). 

Hirdetés

A hazai forgalmazónak, az ADS Service Kft.-nek köszönhetően tehát már a Puliwood saját premier előtti vetítésén lecsekkolhatjátok, hogy milyen lett a Talpig fegyverben (Guns Akimbo), ugyanis 70 darab páros belépő (!) talál gazdára azok között, akik március 3., kedd délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Mi a címe annak a tavalyi filmnek, amelyben Samara Weavinget harcra és menekülésre kényszerítették (akárcsak most Radcliffe-et)?

a, A fekete ruhás nő
b, Dzsungel
c, Aki bújt

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Guns Akimbo" tárggyal. A vetítés 2020. március 4-én, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsések privátban kapják majd meg a pontos időpontot és helyszínt (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.