Hirdetés

Guy Ritchie rendezheti az Aladdin élőszereplős változatát

|

A Disney élőszereplős feldolgozás hullámának következő áldozata már rendezőre talált.

Hirdetés

Úgy fest, hogy a Disney felfedezte, hogy az éléskamrájában van egy aranytojást tojó tyúk. A mesefeldolgozási hullám Tim Burton 2010-es Alice Csodaországbanjával kezdődött és hozott is laza 1 milliárdot (a folytatás viszont ordas nagy bukta lett), ami nem is csoda pár hónappal az Avatar után egyedüli 3D-s filmként, plusz Johnny Depp neve is még jól csengett akkoriban és a Disney korábbi meséje sem feltétlenül vonult be a klasszikusok közé. Ahogy Burtoné sem. De a Disney tovább próbálkozott és a Demóna, vagy A dzsungel könyve is sikeres lett. Jövőre mutatják be A szépség és a szörnyeteget, nemrég bejelentették Az oroszlánkirály "élőszereplős" verzióját, most pedig érkezik az Aladdin.

Hirdetés

Amelynek már a rendezőjét is megtalálni vélték Guy Ritchie személyében. Annak az egykori brit fenegyereknek, aki stílusos gengszterkomédiákkal kezdte a pályafutását és sokan Tarantinoval emlegették egy lapon, majd 8 év Madonna kóma után átnyergelt a kosztümös blockbuster aspiránsokra, mint a két Sherlock Holmes mozi, Az U.N.C.L.E. embere vagy a jövőre érkező Arthur király: A kard legendája. A Hollywood Reporter jelentése szerint Ritchie személye biztos, ahogy a forgatókönyvíró, John August (Charlie és a Csokigyár, Nagy Hal) személye is. A film producere Dan Lin (Sherlock Holmes, A Lego-kaland) lesz, és A dzsungel könyvéhez hasonlóan ez is felhasználja majd az 1992-es rajzfilm fontosabb musicalbetétjeit.

Természetesen bemutatóról egyelőre semmi hír, hiszen az Arthur király 2017 március 24.-én debütál majd és ha minden igaz Ritchie következő filmje a régóta esedékes Sherlock Holmes 3. része lesz Robert Downey Jr.-al és Jude Law-val.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.