Hirdetés

Guy Ritchie és Jason Statham következő filmje már jövő hónapban megérkezik

|

Igaz, eddig még semmit se láttunk belőle.

Hirdetés

A már 1 éve tartó világjárvány alaposan felbolygatta az életünket és ez alól a mozizás, filmforgalmazás sem kivétel. Ha ezt megelőzően 1 hónappal a kitűzött premier előtt még egy nyamvadt posztert sem kaptunk, az kétségtelenül rossz előjelnek számított, de jelen helyzetben marketinges legyen a talpán, aki tudja, hogy mikor jön ki egy film és ahhoz milyen reklámstratégiát építsenek fel a stúdióval. Plusz egy újabb Jason Statham mozi még akkor se feltétlenül robbantana bankot, ha nem Guy Ritchie rendezné. 

Hirdetés

A Wrath of Men a 2004-es francia krimi-thrillernek, A pénzszállítónak a remake-je, amelyben a Jason Statham alakította titokzatos H egy pénzszállító társaságnál helyezkedik el, akik minden héten több száz millió dollárt szállítanak Los Angeles szerte, azonban H-nak megvannak a maga indítékai ebben a bosszútörténetben. Ez alapján eddig tényleg az egy kaptafára készült Statham-opuszok közé sorolnánk, azonban Ritchie személye némileg bizakodásra ad okot, hiszen Statham neki köszönhetően futott be A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső-Blöff kettőssel az ezredfordulón és a 2005-ös Revolver óta nem dolgozott együtt a színész és rendező.

A Miramax és az MGM által gyártott mozi április 23-ától lesz látható, részben annak köszönhetően, hogy a Los Angeles-i mozik (vagyis az egyik legnagyobb piac) ezen a hétvégén újranyitnak. Ezzel a Wrath of Men egy héttel az új Mortal Kombat után érkezik és két héttel a Fekete Özvegy előtt, amit a Disney továbbra sem hajlandó eltolni, vagy a Disney+-ra feltolni. Statham mellett a filmben még látható lesz Scott Eastwood és Josh Hartnett is (szóval elég macho filmnek ígérkezik), utóbbit pedig Ritchie viszi magával Stathammel együtt a következő, Five Eyes című mozijába is. Hogy Magyarországon mikor lesz bemutatva (már ha egyáltalán lesz), azt egyelőre nem tudni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.