Hirdetés

Megérkezett a Mortal Kombat első szinkronos előzetese

|

Get over here! Vagy magyarul: "Állj elém, ha mersz!"

Hirdetés

Néhány hivatalos képet és infómorzsát leszámítva ezidáig nem sok mindent tudtunk a készülő Mortal Kombat-adaptációról. Mert bár a készítők többször is elmondták, hogy nincs mitől tartaniuk a rajongóknak, és egy hamisítatlan MK élményt kapnak majd a jól ismert karakterekkel, brutalitással és persze a kivégzésekkel, eddig fogalmunk sem volt arról, hogy ez mit is jelent a gyakorlatban. A Warner azonban most végre közzétette az első előzetest a filmről, és a készítők nem hazudtak, valóban brutális és vérgőzös kalandnak nézünk elébe.

Hirdetés

A Mortal Kombat film jelenleg április 16-ra van beütemezve egy időben a mozikba és az HBO Max-ra, az alábbi karakterek pedig már biztosan feltűnnek majd: Scorpion (Hiroyuki Sanada - Bosszúállók: Végjáték), Sub-Zero (Joe Taslim - The Night Comes for Us), Raiden (Tadonobu Asano - Thor: Ragnarök), Sonya Blade (Jessica McNamee - Meg: Az őscápa), Kung Lao (Max Huang - Kingsman: A titkos szolgálat), Liu Kang (Ludi Lin - Black Mirror), Kano (Josh Lawson - Szexterápia), Jax (Mehcad Brooks - Született feleségek), Shang Tsung (Chin Han - A sötét lovag) és Mileena (Sisi Stringer - Bloody Hell).

Szinkronos:

Feliratos:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.