Hirdetés

Gyász: 54 éves korában elhunyt Michael K. Williams

|

A leginkább a Drót és a Gengszterkorzó sorozatokból ismert színészre az unokaöccse talált rá a luxuslakásában.

Hirdetés

Kijutott a gyászhírekből a minap a filmvilágban, hiszen előbb a fél világ gyászolta a legendás Jean-Paul Belmondót, majd magyar idő szerint az éjjeli órákban a tengeren túlról is szomorú hírek érkeztek. Michael K. Williams, aki leginkább a TV sorozatok világában vált népszerűvé a Drótban és a Gengszterkorzóban nyújtott alakításaiért, 54 éves korában elhunyt.

Az eszméletlen színészre saját unokaöccse talált rá a New York-i lakásában helyi idő szerint 2 óra körül, aki feltételezhetően heroin túladagolás került ebbe az állapotba. Bár a mentők gyorsan kiértek, nem kevesebb mint negyed óra múltán megállapították a halál beálltát. A rendőrség nyilatkozatban erősítette meg, hogy idegenkezűség nyomaira nem bukkantak.

Hirdetés

Aki figyelemmel követte Williams pályafutását, az tisztában volt vele, hogy a színésznek megvoltak a maga drog problémái, amiket nyíltan fel is vállalt. Elmondása szerint a Drótból ismert Omar Little szerepe volt annyira megterhelő számára, hogy az kihatással lett a valós életére.

Ennek a függőségnek a korábbi csúcspontja volt az, amikor Williams egy New Jersey-i templomban próbált meg gyógyírt találni a függőségére. Erről egy 2016-os interjúban vallott színt, melyből egy keserédes anekdota is született, mivel a templom pásztora egyáltalán nem nézte a Drótot, és teljesen össze volt zavarodva, amikor Williams Michaelként mutatkozott be, miközben a körülötte lévők csak Omarként hivatkoztak rá.

Williamsszel egy rendkívül tehetséges színész távozott közülünk, aki meghatározó alakja volt az elmúlt 15 év sorozatvilágának. Nyugodjék békében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.