Hirdetés

Gyerekjáték - Avagy Chucky újra lecsap

|

Korábban olyan hírek keringtek az interneten, hogy a Gyerekjáték-sorozat rebootot kap, ennek ellenére a Universal stúdió egy újabb filmet dob a piacra.

Hirdetés

Az új részt, a Curse of Chucky-t (Chucky átka), a sorozat kitalálója, Don Mancini fogja írni és rendezni, és Brad Dourif is visszatér, hogy leszinkronizálja a gyilkos babát.A történet egy temetésre összegyűlt családról fog szólni, akik között Chucky vág rendet. A sokasodó hullákat látva az anyját gyászoló, fiatal, tolószékes lány elkezd gyanakodni, hogy egy pár napja érkezett játékbaba állhat a mészárlás mögött. Sajnos a film nem lesz látható mozikban, csak DVD-n és Blu-ray lemezen fog megjelenni. A produkciót várhatóan ősz elején kezdik el forgatni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.