Hirdetés

Gyilkosság az Orient Expresszen: itt vannak az első képek!

|

Agatha Christie-rajongók figyelem! Végre megláthatjuk az Orient Expressz utasait!

Hirdetés

Végre megérkeztek az első képek Agatha Christie világhírű regénye, a Gyilkosság az Orient Expresszen legújabb adaptációjából. Az Entertainment Weekly nyolc still fotót tett közzé a filmből, és a címlapon is az Orient Expressz utasai vannak.

Hirdetés

A képeken látható a rendező és egyben Hercule Poirot megformálója, Kenneth Branagh, Johnny Depp (Edward Ratchett), Michelle Pfeiffer (Caroline Hubbard), Manuel Garcia-Rulfo (Biniamino Marquez), Daisy Ridley (Mary Debenham), Leslie Odom Jr. (Doctor Arbuthnot), Olivia Colman (Hildegarde Schmidt), Judi Dench (Dragomiroff hercegné), Penelope Cruz (Pilar Estravados), Sergei Polunin (Adrényi Rudolf gróf), valamint Josh Gad (Hector MacQueen).

A Gyilkosság az Orient Expresszen 2017. november 10-én startol a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.