Hirdetés

Készül a Gyilkosság az Orient Expresszen folytatása

|

A Kenneth Branagh rendezésében és főszereplésével készült feldolgozás jól teljesített a pénztáraknál és a kritikusok is elvoltak vele, így Hercule Poirot folytathatja a nyomozást.

Hirdetés

A Gyilkosság az Orient Expresszen legújabb feldolgozásában Kenneth Branagh kalauzolta el a nézőt Agatha Christie világába és szerencsére a próbálkozás nem futott vakvágányra, így - ahogyan arra a film befejezése is utalt - Hercule Poirot biztosan visszatér. 

Hirdetés

Most a The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy a 20th Century Fox mindenképpen szeretné, ha vászonra kerülne a legendás nyomozó következő ügye, a Halál a Níluson is. A forgatókönyvet már rá is bízták arra a Michael Greenre (Logan, Szárnyas fejvadász 2049, Amerikai istenek), aki a Gyilkosság az Orient Expresszent is elkövette. A lap információi szerint Branagh egyelőre még nem szerződött le a folytatásra, ugyanakkor biztosra vehető, hogy ezúttal is ő fogja eljátszani Poirot-t, valamint a rendezői székbe is visszacsücsülhet.

A Halál a Níluson c. Agatha Christie sztori 1937-ben jelent meg először: Poirot ebben Egyiptomba készül vakációzni, csakhogy ezúttal sem ússza meg anélkül, hogy használnia kelljen a kis szürke agysejtjeit, hiszen egy hajón elkövetett gyilkosságot kell kinyomoznia. Az 1978-as filmben - az Orient Expresszenhez hasonlóan - a kor nagyágyúit láthatták a nézők (Bette Davis, Mia Farrow, Maggie Smith, Angela Lansbury és David Niven szereplésével), így a 20th Century Fox ismét összeállíthat egy sztárgárdát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.