Hirdetés

Gyógyegér vacsorára - elkerüli hazánkat

|

Emlékeztek még az általunk is beharangozott Gyógyegér vacsorára című ígéretes vígjátékra Steve Carrell és Paul Rudd előadásában? Sajnos az itthoni mozik nem tűzik listára...

Hirdetés

Mit lehet ilyenkor mit tenni, vagy előkapjuk útlevelünket és kilátogatunk egy külföldi országba megtekinteni (bár nem gondolom, hogy ekkora vonzási értéke lenne, de psszt!), vagy beszerezzük majd egy fél év múlv dvd-n.

A fent közzétett linkeken keresztül tájékozódhattok a projekt iránt, ha pedig a hazai forgalmazó úgy dönt, hogy mégis meg tudja jelentetni, azon nyomban szólunk. Paul Rudd, Steve Carrell és Zach Galifianakis vígjátéka tehát ízlésesen szólva átcsapott végjátékba, de azért ne búsuljunk. Talán nem vesztettünk olyan sokat...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.