Hirdetés

Gyomorforgató előzetes érkezett a koronavírus ihlette zombifilmhez

|

Nem biztos, hogy a szó szoros értelmében, de ezt tényleg komolyan gondolta valaki.

Hirdetés

Majdnem egy hónapja számoltunk be a Corona Zombies című horrorkomédiáról, amelyet még a mostanra már az egész világon tomboló koronavírus-járvány kezdeti hónapjaiban forgattak le, és ami valóban nem csak egy előrehozott áprilisi tréfa volt: ezt bizonyítja, hogy már mozgóképes ízelítő is megjelent a produkcióhoz.

Hirdetés

A filmet elkövető Full Moon Features többek közt olyan alkotásokat szállított az elmúlt évtizedekben, mint A kastély torzszülötte, a Gyilkos bábok- vagy éppen a Delejezettek-filmsorozat. Ha valaki akár már egyet is látott az említettek közül, nagyjából be tudja lőni, hogy milyen minőségre számítson a legújabb dobásuktól. A Corona Zombies ismertetőjéből tudjuk, hogy igyekszik fricskát állítani az Egyesült Államoknak, ahol az epidémia tetőzése ellenére csak hetekkel később rendeltek el karanténintézkedéseket, azzal a hangsúlyos különbséggel, hogy a film világában a járvány áldozatai élőhalottakként folytatják pályafutásukat.

A napokban közzétett előzetes a koncepciót cseppet sem meghazudtolóan elborult és már-már gyomorforgató képsorokkal operál, de amennyiben valaki kedveli az ehhez hasonló trash filmeket és ennek is adna egy esélyt a négy fal közé szorulva, érdemes megjegyezni, hogy a Corona Zombies április 10-től már elérhető digitálisan. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.