Hirdetés

Gyönyörű koncepciós vázlatokon vehetőek szemügyre az Avatar folytatásai

|

Hasonló látványvilágra számíthatunk a folytatásokban.

Hirdetés

Bár hosszú és döcögős útja volt, nemsokára befejeződik az Avatar 2. forgatása, amelynek azonban még így is rettentően messze van a bemutatója. Ezt a hosszú várakozási időt szerette volna enyhíteni James Cameron, aki a CES 2020 nevű rendezvényen leplezte le a nagyközönség számára a film első hivatalos látványterveit. 

Hirdetés
 

A gyönyörű képeken jól megfigyelhetjük a 2009-ben megismert Pandora eddig sosem látott, tengerekkel és óceánokkal borította tájait, ahol az ígéretek szerint az új történet játszódni fog - valamint a két főszereplő, Jake Sully (Sam Worthington) és Neytiri (Zoe Saldana) is feltűnnek az egyik képen.

A legutolsó tervezet szerint az Avatar folytatása 2021. december 17-én érkezik a mozikba, főbb szerepben pedig feltűnik még Sigourney Weaver, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Kate Winslet, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Vin Diesel, Cliff Curtis, David Thewlis és Edie Falco.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.