Hirdetés

Hail Caesar - Újra forgatnak a Coen fivérek

|

Megkezdődött a Coen fivérek legújabb filmjének forgatása. A Hail Caesar az ötvenes években, azaz az álomgyár fénykorában játszódik, és egy menedzser (Josh Brolin) egyetlen napját meséli el.

Hirdetés

Ha már bennfentes hollywoodi filmről van szó, az L.A. Times alaposan megdicséri a Coen fivéreket, amiért 11 hétig kizárólag Los Angelesben forgatnak. Az amerikai produkciók ugyanis nem szeretik Kaliforniát a magas adók és illetékek miatt, ezért más államokban forgatnak, sőt külföldre mennek, ahol kedvezményekkel is kecsegtetik őket. A Hail Caesar ráadásul 200 statisztát is foglalkoztat a nagy sztárok mellett, ezért valóságos áldás Hollywood számára a holtszezonnak számító téli időszakban. A premier 2016. februárjában várható.

/Uip-Duna/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.