Hirdetés

Valódi sztárparádéval készül el a Halál a Níluson

|

Teljessé vált végre valahára a szereplőgárda.

Hirdetés

Agatha Christie angol krimiírónő 1937-ben jelentette meg a Halál a Níluson című regényét, amelyből a két évvel ezelőtt mozikba került Gyilkosság az Orient expresszen című adaptációért is felelős Kenneth Branagh készít újabb filmváltozatot. Az egy percig sem volt kérdéses, hogy a rendező újfent bevállalja a főszereplő detektív, Hercule Poirot szerepét, azonban a teljes szereplőgárdát csak most leplezte le a Fox - és meg kell hagyni, az elődhöz hasonlóan felettébb impozáns sztárparádét sikerült összeválogatni a filmhez.

Hirdetés

Az Oscar-díjra jelölt Annette Bening, a komikus Russell Brand, Ali Fazal (Viktória királynő és Abdul), Gal Gadot (Wonder Woman), Armie Hammer (Szólíts a neveden), Rose Leslie (Trónok harca), Emma Mackey (Sex Education), Sohpie Okonedo (A méhek titkos élete), Jennifer Saunders (Absolutely Fabulous), valamint Letitia Wright (Fekete Párduc) egyaránt felbukkan majd Branagh oldalán az alkotásban. A Halál a Níluson abban mindenképpen az előző filmet fogja megidézni, hogy Poirot megint egy járművön, egész konkrétan egy hajón lesz összezárva a gyanúsítottakkal. Az Agatha Christie-adaptáció forgatása ezen a héten vette kezdetét Londonban, a későbbiekben azonban Egyiptomba is ellátogat a stáb, hogy a történettel egybevágó helyszíneken végezhessék el kulcsjelenetek rögzítését.

A rendezői feladatokat ellátó Branagh a Gyilkosság az Orient expresszen forgatókönyvíróját is hozta magával Michael Green személyében, míg producerekként Ridley Scott, Mark Gordon, Simon Kinberg és Judy Hofflund szintén a visszatérők sorát erősítik. A Halál a Níluson előreláthatólag 2020. október 9-én debütál az amerikai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.