Hirdetés

Halálfutam 4 - megérkezett az első előzetes

|

Befutott az első előzetes a Halálfutam széria legújabb részéhez.

Hirdetés

Úgy látszik van kereslet a Halálfutam szériára, és a stúdió is lát benne potenciált, hiszen a Universal Pictures negyedszerre is előhozakodott egy új epizóddal. Míg a Halálfutam legelső része egy korrekt iparosmunka volt Jason Statham főszereplésével, addig az azt követő két film már csak kizárólag DVD-re szánt alkotások lettek, melyeknek valamilyen úton-módon mégis sikerült egy mérsékelt sikert elérniük. Ezt a formulát követi a legújabb fejezet is, hiszen a Beyond Anarchy alcímet viselő rész szintén egyenesen a DVD polcokra, valamint a digitális platformokra érkezik hamarosan.

Hirdetés

Új arcként feltűnik majd a filmben Zach McGowan, aki a Black Sails (itthon Fekete vitorlák) néven futó sorozat közkedvelt kalózát, Charles Vanet alakította nagyszerűen, valamint Danny Glover is a Halálos fegyver filmekből. A filmben persze ismerős arcokból sem lesz hiány, hiszen visszatér az előző részekből Danny Trejo, valamint Fred Koehler karaktere is. A Death Race: Beyond Anarchy január 30-án érkezik kizárólagosan digitálisan, Blu-Ray-re és DVD-re.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.