Hirdetés

Mégis megvalósulhat a régóta halogatott Halálos fegyver 5.

|

A széria producere rendkívül elkötelezett a projekt iránt.

Hirdetés

Már több mint két éve annak, hogy utoljára hallottunk a Halálos fegyver ötödik részéről, az előző négy részt is rendező Richard Donnertől, aki akkor úgy fogalmazott, a maga részéről mindent elkövet annak érdekében, hogy összerántsa a régi cimborákat még egy utolsó kalandra. A népszerű buddy-cop franchise utolsó felvonása még 1998-ban jó két évtizede látott napvilágot, amelynek rajongói azóta egy botrányoktól nem mentes tévésorozattal voltak kénytelenek beérni. 

Hirdetés

Nemrég viszont újra fellángolt a remény, hogy Mel Gibson és Danny Glover párosa hamarosan újra egymás idegeire menjenek, hiszen Dan Lin, a széria producere a napokban egy kerekasztalbeszélgetés során szóba hozta, hogy akárcsak Donner, maga sem mondott le még a következő Halálos fegyver moziról, melyhez természetesen mindenkit visszarángatna a régi gárdából. Elmondása szerint jelenleg mindössze a forgatókönyv hátráltatja őket, mivel jelen pillanatban még nincs egy olyan épkézláb szkriptjük, amelynek birtokában nyugodtan belekezdhetnének a forgatási munkálatokba. Persze Lin elképzeléseihez még a Warnernek is lesz egy két szava, hiszen Donner 2006 óta egyetlen filmet jegyzett, így kérdéses, hogy vajon a stúdió fejesei hajlandóak lennének-e rábízni egy ennyire fontos franchise újjáélesztését. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.