Hirdetés

Mégis megvalósulhat a Halálos fegyver 5?

|

A Halálos fegyver filmek rendezője, Richard Donner legutóbb meglehetősen összetörten beszélt arról, hogy a terveikkel ellentétben talán soha nem fog elkészülni a széria ötödik része, azonban most már egészen más hangulatban beszélt a projektről.

Hirdetés

Noha a Halálos fegyver franchise közel 90 éves rendezője és a két főszereplő, Mel Gibson és Danny Glover is benne lennének a következő felvonásban, Richard Donner pár hónapja mégis esélytelennek nevezte az ötödik rész elkészülését, problémaként pedig a Warner Bros. jogi osztályát jelölte meg. Akkor azt mondta, hogy szeretett volna érzelmesen pontot tenni a sorozat végére a Halálos befejezés című filmmel, de nem hinné, hogy ez valaha is meg fog történni. 

Hirdetés

Akkor megszakadt a szívünk és elkönyveltük magunkban, hogy búcsút inthetünk a mindent lezáró folytatásnak, azonban most mintha felcsillant volna a remény. Donner ugyanis vendégeskedett egyet a Gilbert Gottfried's Amazing Colossal Podcast egyik epizódjában és mikor az intro során a műsorvezető felidézte a munkásságát, majd eljutottak a Halálos fegyverig, akkor a rendező gyorsan hozzátette, hogy "és jön az ötödik!".

Donner ezt már teljesen más tónusban közölte, mint korábban, így bár fogalmunk sincs, hogy mi történt idő közben a Warner Bros. és a rendező között, de úgy tűnik, hogy talán mégis összejöhet a Halálos fegyver 5. Mel Gibson már 62 éves, Danny Glover hamarosan betölti a 72-t, Richard Donner pedig áprilisban múlt 88, így ha kezdeni szeretnének valamit a tervezettel, akkor érdemes lenne minél előbb. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.