Hirdetés

Halálos Iramban 6 - Bővül a stáb

|

Három szereplőről is érkezett hír rögtön egymást követően a Halálos Iramban 6 stábját illetően, melyek közül egyel már találkozhattatok a korábbi epizódokban.

Hirdetés

... melyek közül az egyik a nemrégiben debütált Csatahajóból is kivette a részét: bizony, Rihannáról beszélünk. A The Daily Mail értesülései szerint gonosz szerepet osztanak majd rá, ám nem ő lesz az egyetlen a "sötét" oldalon. A Twitchfilm tudni véli, hogy Luke Evans, a Halhatatlanok és A holló sztárja is rosszalkodhat a hatodik epizódban, ám a pontos szerepéről még mit sem tudunk.  A Halálos Iramban 6 Justin Lin rendezésében 2013. május 24-én kerül kiadásra.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.