Hirdetés

Halálos Iramban 6 - Bővül a stáb

|

Három szereplőről is érkezett hír rögtön egymást követően a Halálos Iramban 6 stábját illetően, melyek közül egyel már találkozhattatok a korábbi epizódokban.

Hirdetés

Az már eddig is nyilvánvaló volt, hogy Justin Lin rendező újra összeszedi a Dwayne Johnson - Vin Diesel - Paul Walker trilót a hatodi részre, de azt csak találgathattuk, hogy kik kapnak még helyet mellettük, Aki biztosan ott lesz, az Jordana Brewster és Gina Carano, de pletykálják még Tyrese Gibson jelenlétét is. A legfrissebb hírek azonban három újabb karakterről adnak felvilágosítást, melyek közül az egyik a korábbi részekben helyet kapó Michelle Rodriguez, avagy filmbeli karaktere szerint Letty (Dominic Toretto barátnője). A visszatérése várható volt, hiszen az ötödik rész végén a stáblista után láthattuk, ahogyan róla beszélnek. Annál nagyobb meglepetést jelenthet két új esélyes felbukkanása...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.