Hirdetés

Halálos iramban 6 – Forgatási képek és videó

|

Zajlik a sorozat hatodik részének forgatása. Egyre csak szivárognak ki a képek a szereplőkről, helyszínekről. Nincs ez másképp most sem, néhány érdekes kép érkezett, mégpedig egy tankkal a főszerepben.

Hirdetés

Na már most, a tankok közel sem arról híresek, hogy „halálos iramban” képesek száguldozni, szóval a filmnek fel kell hoznia valami nagyon ütős sztorit, hogy ezt a bakit ellensúlyozza (persze csak viccelek, kíváncsi leszek, mivel állnak elő). A képek zöme a harci járművet ábrázolják, a videón azonban egy üldözés-félét láthatunk, ahogy egy hatalmas, futurisztikus katonai kamionhoz leginkább hasonlító valami után hajtanak.

 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.