Hirdetés

Halálos Iramban 6- Sztorimorzsák

|

UIP-s kapcsolatunknak köszönhetően most kaptunk egy nagyszerű hírt, ami már sok ideje kint szerepel az oldalon.

Hirdetés

Johnson, A Szikla becenévre hallgató egykori pankrátor szövetségi ügynököt alakít a most elkészült ötödik részben, aki árkon-bokron át üldözi a Vin Diesel és Paul Walker által alakított renitens autóversenyzőket. Az alkotók szerint Jonhsonnak már olyan nagy a rajongótábora, hogy érdemes rá építeni a következő filmet, miközben azért persze a sorozat másik két ikonikus sztárja is felbukkan.

Forrás: UIP DUnafilm, köszönjük nekik


Magáról a filmről csak azt tudom nyilatkozni, hogy a legelsőből csak a túlfűtött diszkós jelenetekre emlékszem, (a csajokkal, akiknek a beállítottságukat a mai magyar nyelvtan nem tudja konkrétan megofgalmazni), a másodikban pedig annyira sikerült elkalandoznom a mozipadlón lévő popcornon és ázásfolton, hogy sajna csak valami motorcsónak, egy kreol fickó, meg a szép napsütés ugrik be így hirtelen. Természetesen, mint minden büszke ember, bátorkodtam nem elmenni a többi részre, hiszen úgy sem emlékszem semmire az első kettőből. És hogy még őszintébb legyek, igazából halvány sejtelmem sem volt egyáltalán arról, hogy ebből készült negyedik rész is. Hát, sosem voltam az a nagy autób*zi kisfiú. Ez van.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.