Hirdetés

Halálos Iramban 8 - forgatási képek a hatalmas blue screen előtt

|

A rendező, F. Gary Gray jóvoltából rengeteg képet kaptunk a Halálos Iramban nyolcadik részének forgatásáról.

Hirdetés

Miután a Halálos Iramban 7. része alaposan megríkatott minket, a nyolcadik rész ugyan nem evez véresen komolyabb vizekre, de Izlandig azért elhajózott, hogy komolyabb szintű akciót vegyenek fel, ezúttal havas tájon.

Hirdetés

Itt egy kis ízelítő, hogy miről is van szó:

Ugyan az üldözős jelenetekhez egyértelműen kell a hely, viszont a közeli jeleneteket és dialógusokat már nem ott vették fel, egyrészt mert a hideg kikezdte a kamerákat, másrészről a környezet nem túl optimális a több órás dialóg felvételekre.

#Iceland action. #f8 @fastandfuriousmovie #heavymetal Fastest Ice #charger ever made. #musclecar

A photo posted by F Gary Gray (@fgarygray) on

A rendező F. Gary Gray igen nagyvonalúan egy halom képet töltött fel privát Instagram oldalára, ahogy a stáb a film történetében még soha nem látott méretű blue screen előtt forgat. A Universal pedig nem sajnálta tőle a pénzt, hisz az előző rész 1,5 milliárd dollárt kalapozott össze. 

Ezek már a videók:

Testing bad guy toys! #fireinthehole #heavymetal #donttrythisathome #f8 @fastandfuriousmovie #behindthescenes

A video posted by F Gary Gray (@fgarygray) on

Premier 2017. április 14-én.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.