Hirdetés

Halálos iramban: Hobbs és Shaw - Dwayne Johnson kiskedvence is cameózik

|

Azt hittétek, hogy Dwayne Johnson vagy Jason Statham a Halálos iramban spin-off igazi sztárjai? Akkor még nem ismeritek Hobbsot, a francia buldogot.

Hirdetés

Mikor kijött a Halálos iramban: Hobbs és Shaw legelső trailere, még nem is sejtettük, hogy a stúdió csak későbbre tartogatja az igazi nagyágyút, ugyanis Dwayne "The Rock" Johnson ide, Jason Statham oda, Idris Elba amoda, a mellékszál legfényesebb csillagja egy négylábú lesz. 

Hirdetés

Johnson az Instragramjára töltött fel egy videót, amiben bemutatta szeretett kutyusát, a franchise-béli szerepe után elnevezett Hobbsot, a francia buldogot, majd bejelentette, hogy a hűséges eb cameózni fog a spin-offban. A színész elmondása szerint a kis Hobbs profi, felkészült és hallgat a rendezőre - ellentétben a gazdájával. Ennivaló a blöki, nézzétek: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ladies and gents, the gremlin known as HOBBS. As producer of @hobbsandshaw, I thought it was the right thing to do to actually cast my French bulldog in our movie. Nepotism shmepotism 😉💁🏽‍♂️ Three years ago we brought puppy Hobbs and his baby brother, Brutus home to become our ohana. Sadly, we lost puppy Brutus a few months later. Broke our hearts, but this little beast Hobbs goes on to live his best life daily and I’m quite proud of his performance in our movie. Plus, he dropped a steaming 3 curler 💩 right in the middle of the set 😂🤦🏽‍♂️ The biggest star the Fast & Furious franchise has ever seen and one bad ass sumbitch. #HobbsTheBulldog #BrutusWouldBeProud🖤 #EspeciallyThePoopPart HOBBS & SHAW AUGUST 2ND

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

A Halálos iramban: Hobbs és Shaw augusztus 1-én száguld be a hazai mozikba, remélhetőleg addigra az is kiderül, hogy mindkét Hobbsot Schneider Zoltán szinkronizálja-e majd. Ilyen izgalmak után még jobban várjátok a filmet, ugye?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.